Openstelling

We stellen ons landgoed graag voor u open.
Deze toegangsregels helpen voorkomen dat het bos lijdt onder zijn bezoekers.            
6 items worden weergegeven
Ons verzoekDe reden waarom
Sorteren 
 
Sorteren 
 
Ons verzoekDe reden waarom
Blijf op de paden Het bos is er in de eerste plaats voor de dieren die er leven: gun ze hun rust. U beschermt daarmee ook uzelf tegen teken, die de ziekte van Lyme op u kunnen overbrengen. 
Houd ook uw hond op het pad Zelfs de schattigste kleine hond ziet er voor wilde dieren uit als een roofdier. En ook uw hond kan de ziekte van Lyme krijgen. Teken houden zich op in gras, struiken en takken. 
Blijf met uw paard op het ruiterpad Paardenhoeven breken de bodem van het pad, wat leidt tot rul zand en modderpoelen. Een prettig wandelpad kan dus niet ook door paarden worden gebruikt. 
Ruim ook eens andermans rommel op Natuurlijk gooit u zelf niets weg in het bos. Neemt u af en toe andermans prullen mee, dan wordt het bos zelfs mooier dankzij u. 
Vermijd het bos bij weer en ontij Wij passen ecologisch bosbeheer toe: dood hout wordt doorgaans niet verwijderd. Bij slecht weer kunnen dode bomen en takken losraken en schade veroorzaken. 
Verlaat voor zonsondergang het bos Wilde dieren zijn bang voor mensen en de meeste zijn juist in de schemer en het donker actief. Lawaai in de nacht verjaagt de dieren uit hun eigen bos. 
6 items worden weergegeven